FIETSACCU OPLADERS

Hoewel de fietsaccu's van het type LiFePO4 langer meegaan, komt voor elke batterij het moment dat deze opgeladen moet worden. ANSSfietsaccu.nl biedt u daarom verschillende soort accu-opladers aan. Welke fietsaccu-oplader geschikt is voor uw elektrische fiets is afhankelijk van het aantal Volt en Ampère nodig is voor uw fietsaccu.nl. Wij hebben derhalve twee typen fietsaccu-opladers standaard op voorraad. Beide fietsaccu-opladers voldoen aan het CE keurmerk.

Het grote voordeel van de LiFePO4 oplaadbare fietsaccu's is dat deze tot wel 2000 keer opgeladen kunnen wordne. dit terwijl veel andere typen fietsaccu's slechts 500 keer opgeladen kunnen worden.

Let wel op dat u de correcte fietsaccu-oplader selecteert, passend bij uw batterij. Dit is nodig om de lange levensduur van de fietsaccu van het type LiFePO4 te garanderen. Wanneer u dit niet zeker weet, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wanneer u weet welke fietsaccu-oplader geschikt is voor uw fietsaccu, dan kunt u deze direct bestellen.

de meestvoorkomende typen fietsaccu-opladers zijn:Type 2    
Type 2    

  
Voltage

24 V
36 V

Laad met
  2 Amp
1,5 Amp

Prijs   € 55,00 € 55,00

Vanaf prijzen excl. BTW en verzendkosten
Fietsaccu oplader voor elektrische fiets
Grote  uitvoering 140x95x50mm
Klein model
125x70x45mm