RESERVE FIETSBATTERIJ

Zoals u weet leveren wij samengestelde fietsaccu's voor elektrische fietsen. het voordeel van onze producten is dat deze eenvoudig in de behuizing van uw e-bike kunt schuiven (In ongeveer 50% van de bestaande fietsaccu's is dit mogelijk). Omdat niet elke elektrische fiets hetzelfde is, worden de batterijen vanzelfsprekend geleverd in verschillende maten, maar ook in verschillende voltages en Ah. Dit is afhankelijk van uw e-bike, omdat het voor elke elektrische fiets anders is. Meestal is het zo dat we in de batterijbehuizing grotere capaciteit accu / batterij kunnen plaatsen. Hierdoor verhoogt u de acceleratie van uw elektrische fiets.
Omdat wij gebruik maken van de nieuwste (LiFePO4-) batterij en daarnaast Li_ion batterijen met hoge capaciteiten is het mogelijk om Uw e-bike te voorzien van een 11Ah, in plaats van de huidige 9Ah. Het verschil is voor de elektrische fiets zeer groot. De acceleratie neemt hierdoor namelijk sterk toe wanneer u gebruik maakt van deze fietsaccu.


Kijk bij Direct bestellen om een lijst te zien met accu's die geschikt zijn voor uw e-bike. in deze lijst kunt u kijken naar het formaat dat past bij uw elektrische fiets. Wanneer de maat fietsaccu, die bij u e-bike hoort, er niet tussen staat, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder of bestellen de juiste accu voor u.

Het aansluiten van de fietsbatterij op uw elektrische fiets kunt u eenvoudig zelf, of kunt u door uw eigen rijwielhersteller laten doen. Natuurlijk kunnen wij ook voor de vervanging daarvan verzorgen. Klik hier voor meer informatie.
  LiFePO4_fietsaccu 

Onderstaand ziet u een voorbeeld van een reserve fietsbatterij. Deze fietsaccu kan eenvoudig op het netstroom aansloten worden. ook aansluiting van de fietsbatterij op de elektrische fiets is zeer eenvoudig. Zoals u kunt zien is de huls van de fietsaccu uitgerust met twee stekkerpunten. het linker stekkerpunt is bedoeld om de fietsaccu aan te sluiten op het netstroom. Met het andere stekkerpunt kunt u eenvoudig de fietsaccu aansluiten aan de elektrische fiets.

reservebatterij fietsaccu elektrische fietsEEN BAGAGEDRAGER MET ACCU 36V 10AH

Set is compleet met lader  bedrading en montagemateriaal

Prijs : op aanvraag