AANPASSINGSSET FIETSBATTERIJ

Wanneer u al vaker te maken heeft gehad met een accu voor elektrische fietsen, dan weet u hoe vervelend het is als er ongewenste leegloop van de fietsaccu plaatsvindt.
Hoewel u de batterijen van uw elektrische fiets heeft opgeladen, kan een accu soms leeg lopen zonder dat u de elektrische fiets heeft gebruikt. Deze ongewenste leegstroming van een van de batterijen kan worden tegengegaan.
Door dit kleine instrument in te bouwen in uw elektrische fiets, zorgt u er voor dat de batterijen gescheiden blijven. Hierdoor kan er geen ongewenste leegloop plaats vinden tussen de (LiFePO4-)fietsaccu’s.

Het instrument dat ervoor zorgt dat leegstroom van de batterij niet meer plaats vindt, is eenvoudig in te bouwen. U kunt dit eenvoudig zelf monteren. Het instrument dient geplaatst te worden tussen het achterlicht en de batterijhouder.
Uw vaste rijwielhersteller kan u hier ook bij ondersteunen. Als uw rijwielhersteller  of uzelf het instrument gaat plaatsen, levert ANSSfietsaccu.nl u het instrument met een duidelijk handleiding. Desgewenst kunt ook het instrument, dat ongewenste leegloop van de fietsaccu tegengaat, door ons laten plaatsen. Wij plaatsen dit instrument kosteloos, indien u uw producten heeft besteld bij ANSSfietsaccu.nl.


Fietsaccu leegloop tegengaan  fietsaccu leegloop plaatsing voor achterlicht LiFePO4 Fietsaccu Elektrische Fiets

NIET MEER LEVERBAAR
BAGAGEDRAGER met 36V 10Ah. batterijDeze bagagedrager is geheel compleet met lader accu en is instelbaar voor
wielen 26 tot 28"  : dit model is niet meer leverbaar. Wel groot aantal andere varianten.

Prijs:  op aanvraag